Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı

11.10.2023 99

20 Ekim 2023 Cuma günü saat 14:30'da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır.

GÜNDEM MADDELERİ:

1- Açılış-Gündem Maddelerinin okunması

2- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

3- Okul Müdürü Salih YAZICI ’nın Açılış Konuşması,

4- Geçici Divan Teşekkülü (Başkan ve Yazman seçimi),

5- Genel Kurul toplantısına başlamadan önce gerekli görülen varsa diğer konuların da oy çokluğuyla kurul gündemine alınması.

6- Okul Aile Birliği Yönetim Faaliyet Raporunun okunması, İBRA EDİLMESİ

7- Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Raporunun okunması, İBRA EDİLMESİ

8- Tahmini Bütçenin okunması ve OYLANMASI

9- Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun oluşturulması,

10- Yeni Yönetim Kuruluna harcama yapabilmesi ve bağış toplanabilmesi için Genel Kurula yetki verilmesi ve OYLANMASI.

11- Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi

12- Okulun işleyişi ile ilgili hususlarda görev alacak O.A.B. üyelerinin belirlenmesi

13- 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene başı öğretmenler kurulunca alınan kararların, Değişen Yönetmelik /Yönergeler hakkında açıklama duyurulması ve görüşülmesi.

14- Okul Kültürünün Gelişimi, Sosyal Etkinlik Çalışmaları ve salgın hastalıkları hakkında bilgilendirme yapılması

15- Dilek ve Temenniler,

16- Velilerin öğretmenler ile görüşmesi,